Vores vinhuse / Alzania
Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer - og for at give dig bedre oplevelser.
Klikker du videre på siden, antager vi at du er indforstået med det.

Alzania

Ungt vinhus i Navarra
 
 
Jose Manuel, Maria og deres datter Maria
 
Jose Manuel og Maria er begge ønologer (vinmagere), efter at have arbejdet for andre vinhuse i en årrække, bestemte de sig for at starte deres eget vinhus med udgangspunkt i Jose Manuels families vinmarker.
Men der var en bestemt klon af druen Syrah som de gerne ville dyrke - den fantes bare ikke i Spanien på det tidspunkt (ca. 10 år siden). Så Jose Manuel tog til Frankrig og fandt præcis den klon de synes bedst om. 
På samme måde har de det med alt der har med deres vinproduktion at gøre - det skal gøres på den allerbedste måde - ligegyldig hvor besværligt det er!
 
Vingården har de bygget med familiens hjælp. Også her har de efterstræbt optimale forhold for både vinen og for deres arbejde med den.
 
 
Alle vinene fra Alzania er lavet med den naturligt forekommende gær og er ufiltrerede.
Det giver lidt uklare vine - hvilket giver vinene karakter - og det er bestemt ikke det samme som bundfald.
 
Vi fandt dette vinhus ved en sjov tilfældighed. efteråret 2016 var vi i Navarra for at besøge Pedro Luis, dem vi har lglas med ækre økologiske grøntsager, bønner og marmelade fra. Og Maria vi talte med, sagde at vi var nødt til at besøge et vinhus i hendes landsby -så hun stak os en lap papir med adressen.
Vi tænkte, at vi jo godt kunne køre omkring byen, vi skulle jo alligevel have frokost;)
Og det endte med at vi nu har vinene her i butikken - så du også kan få glæde af dem:)
Grapeland I/S | CVR: 34981124 | Rosensgade 30, 8000 Aarhus C. - DK | Tlf.: +45 20119988