Vin og mad / brug dine rester af vin

brug dine rester af vin

Jeg ved det – de fleste siger, at de ikke får vinrester, når vinen er fra Grapeland,men her er alligevel et par idéer:
 
Tinto de verano:
Dette er en skøn drik, som du kan få på en hver bar i Spanien:)
De spørger altid om du vil have "limon" - det vælger vi oftest, men man kan også få den med fx cola. 
 
Lav den selv:
Du kan bruge det glas du vil, både store vinglas eller glas til whisky eller sodavand.
Fyld isterninger i et glas så det er ca. halvt fyldt, hæld halvt rødvin og halvt lemon sodavand i og top med en skive appelsin eller citron.
(Casero, den spanske lemon sodavand er klassisk i Tinto de verano)
 
 
Dessert med frugter ............ vinrester sammen med rester af frugt, der er på vej ud.
Find opskriften her
 
Frys resterne i små plastikbøtter, og brug dem i mad.
 
Planlæg mad med vin i, en af de nærmeste dag, sæt prop i vinen og stil den i køleskabet, hvor den kan holde mange dage.
Hvidvin er godt i paella, risotto og fiskeretter, rødvin er godt i mørke kødretter eller kylling i ovnen med løg, oliven, svampe og tomater.
 
Man kan naturligvis også tage genvejen: ”Vi er nødt til at åben en flaske vin, for der skal vin i maden”
Grapeland I/S | CVR: 34981124 | Rosensgade 30, 8000 Aarhus C. - DK | Tlf.: +45 20119988