Vores vinhuse / Celler Cedó Anguera

Celler Cedó Anguera

Cedó Anguera – en ung familie med vingård og landbrug

 
Vinhuset ligger i det forholdsvise nye selvstændige vinområde; Montsant. Gården er drevet af et yngre par som også dyrker bl.a. kirsebær. Xavi, manden i huset, er kendt som den bedste til at lave vin på druen Samsó (Carinyena) i hele Montsant. 

Marts 2015

Salget er også vigtigt, og der er flere vinmesser, som vinhusene tager til.
Og så er der lokale arrangementer. Her er det på en messe i Tivissa, La Serra d’Almos, Tarragona. hvor Carme Ruscalleda smagtevine fra Celler Cedó Anguera. Carme Ruscalleda (Restaurant Sant Pau), berømt kok fra den 3 Stjernede Michelline restaurant. Her sammen med Marga Anguera fra Celler Cedó Anguera. (Clónic)
 
 
 
 

Beskæring af vinstokkene, er det vigtgste arbejde i januar.

Xavi Cedó i gang med beskæring i sine marker på Montsants skråninger.
 
Grapeland I/S | CVR: 34981124 | Rosensgade 30, 8000 Aarhus C. - DK | Tlf.: +45 20119988