Vingalleri / Hvidvine
Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer - og for at give dig bedre oplevelser.
Klikker du videre på siden, antager vi at du er indforstået med det.

Hvidvine

Vi har et stort udvalg af spanske kvalitets hvidvine. Alle vores vine har vi selv været ude at håndplukke ved producenterne, hvilket gør vi kan stå indenfor alle vores vine, både hvad angår deres smag, og den måde de er produceret på.
Vi har noget  for en hver smag, og hos os kan du altid få lov til at smage vinen inden du køber, du er altid velkommen i butikken i Latinerkvateret i Aarhus. På den måde er du sikker på at komme hjem med en vin som du kan lide. 
 
Bemærk vi har langt et større udvalg af vin i butikken, end vi har her på hjemmesiden. 
 

Viero 2015

100 % Viora (Macabeu)
0,75 l.
13%
Fadlagret – se mere herunder
Nydes ved ca. 12 grader
Håndhøstede druer
DOC Rioja
 
Lagret i eg: en lille del på 5 nye fade (225 L) i 3 mdr., resten af vinen (75HL – meget store opretstående fade) 10 mdr., med ugentlig omrøring. +, hvilket giver vinen en helt speciel smag Smuk lys gylden farve, frisk vin med en afbalanceret syrlighed. Fylder i munden og har en lang eftersmag. Frugtig vin med toner af grønne æbler. En vin der passer godt til mad. Fx fiskeretter eller lette gryderetter med bønner og kål - som der spises meget af i Rioja. Blide bobler der smelter på tungen, duft og smag af citrus, pære, hvide blomster og honning. God som aperitif, til let sommermad, snacks eller blot til nydelse. Cava dufter af fest og glæde og føles som luksus når det glider gennem munden:)
89,00 DKK
stk.
Viero 2015
Grapeland I/S | CVR: 34981124 | Rosensgade 30, 8000 Aarhus C. - DK | Tlf.: +45 20119988