/ Lækkerier
Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer - og for at give dig bedre oplevelser.
Klikker du videre på siden, antager vi at du er indforstået med det.

Lækkerier

 
 
1 fl. cava til Dronningens nytårstale; Cava Reserva fra Parató, som er Brut (tør), og passer til saltede snacks, som mange starter aftenen med.
1 fl. Cava semi-sec (halv sød) fra Carles Andreu til Kl. 24. Passer også perfekt til kransekagen. 

Levering efter aftale
200,00 DKK
stk.
Nytårssæt
1 fl. Viero 2015, frisk vin med en afbalanceret syrlighed. Fylder i munden og har en lang eftersmag. En frugtig vin med toner af grønne æbler. En vin, der passer godt til mad.
1 fl. Coma de vaixell 2014, rødvin fra de første vinmarker der ser solen hver dag i Cat- alonien. Kraftig vin der passer til de lange vinteraftner. 1 pose økologiske spanske mandler fra Extremadura
1 glas økologiske grillede røde peberfrugter af sorten Piquillo, en sort der er specielt
godt egnet til at grille. Væden i glasset er den, der kommer fra peberfrugterne, når de grilles.
1 glas økologiske champignon, klar til brug i fx en pastaret.
1 glas økologisk tomat spred, lige til at smøre på brødet
1 smuk hånd ettet pilekurv, af pil Ursula Søholm selv dyrker

Levering efter aftale
520,00 DKK
stk.
Vin og delikatesser i håndflettet pilekurv
Vermut er det nye og meget populære i Spanien, så mon ikke det spreder sig her til Danmark de næste år. (Vermut er den spanske stavemåde for vermouth)
2 spanske vermut + snacks
1 fl. Vermut Dimobe og 1 fl. Ventura 27, begge lavet på 50%, Muscat, 50% Pedro Ximenez og en masse urter.
Ventura 27 er desuden lagret 12 måneder på gamle egetræsfade der har været brugt til brandy.
1 pose ristede hasselnødder fra Tarragona 

Levering efter aftale
367,00 DKK
stk.
Vermutpakken
50 cl Extra Virgin olivenolie fra vinhuset Carles Andreu, olivenolie lavet på Arbequina oliven, ufiltreret, koldpresset. Denne olie kommer udelukkende fra oliventræer, der vokser i vinmarkerne omkring vingården Carles Andreu i vinområdet DO Conca de Báberra.
25 cl Vineddike på Cabernet Sauvignon fra vinhuset Rendé Masdéu, god i kødretter eller salat.
1 glas økogisk Mandarinmarmelade fra Pedro Luis
1 glas økologiske aspargeshoveder fra Pedro Luis
1 glas økologiske grillede peberfrugter fra Pedro Luis
1 æske Bioterra økologiske Marcona mandler med chokolade og kokos
1 æske Bioterra økologisk chokolade med figner med kakao/nøddefyld. 

Levering efter aftale
600,00 DKK
stk.
Olivenolie og delikatesser
Tre vine på 100% Tempranillo og mandel-delikatesser
1 fl. Pinuaga Rosé 2016, frisk rosévin, der også kan nydes i vinterhalvåret
1 fl. Pinuaga Narure 2014, ”Smager så godt, at jeg ikke fortryder mine tømmermænd”, er der en af vores kunder, der har sagt om denne vin.
1 fl. Ercavio Roble 2014 fra Mas Que Vinos, en rigtig nydevin i venners selskab, blød rund og fyldig.
1 æske Marcona mandler med lys chokolade. Marcona mandler siges at være verdens bedste mandler. Disse overtrukne mandler får en til at stoppe op og nyde dem langsomt. 1 pose ristede og saltede mandler, som passer perfekt til vin. 

Levering efter aftale
520,00 DKK
stk.
Vin og delikatesser
Vin og olivenolie fra Finca de los Arandinos i Rioja, delikatesser fra Pedro Luis i Navarra 1 fl. Viero 2015, frisk vin med en afbalanceret syrlighed. Fylder i munden og har en lang eftersmag. En frugtig vin med toner af grønne æbler. En vin, der passer godt til mad.
1 fl. Finca de los Arandinos, Crianza 2012, Riojavin i moderne stil med mere frugt, hvilket giver en meget fin afbalanceret vin med en fyldig smag af vanilje og mørke bær. Vinen passer perfekt til fyldige retter.
1 fl. El Conjuro 2011, En kompleks, men meget afbalanceret smag, med mørke kirsebær, lakrids og med en lang eftersmag. Den bør have meget luft - kan med fordel dekanteres. En vin, der er god til kraftig mad, som fx. simremad.
50 cl. Finca de los Arandinos Olivenolie, Extra Virgin olivenolie på Arbequina oliven, ufiltreret, koldpresset. Hvor de 80-100 år gamle træer vokser, er der en masse vild timian og rosmarin, hvilket giver denne olivenolie en helt speciel smag.
1 glas store økologiske hvide asparges – asparges fra Navarra siges at være verdens bedste. Nyd dem som de er med lidt aioli til forret eller som tapas.
1 glas økologiske Shiitake svampe, klar til brug i fx en pastaret.
1 glas økologiske grillede røde peberfrugter af sorten Piquillo, en sort der er specielt godt egnet til at grille. Væden i glasset er den, der kommer fra peberfrugterne, når de grilles.
1 glas økologisk figenmarmelade, lavet af friske figner. En blød marmelade, der er god både på brød og til ost. 

Levering efter aftale
690,00 DKK
stk.
Vin og delikatesser fra Nordspanien
Montsant er bjergkæden, der omkranser Priorat.
Disse vine er lavet af de tre venner, Jaune, Jordi og Salvador, der har hver sin lille vingård med meget lav produktion. Alle lavet på druerne Garnacha og Samsó (Carinyena).
1 fl. Pardelasses 2013. Her er virkelig tale om en vin, som er helt speciel. Når den bliver hældt i glasset, kommer der en duft af bær, nødder og peber og den bliver bare endnu bedre, når de første dråber rammer ganen. Den er kraftig, fyldig og eftersmagen er utrolig lang.
1 fl. DeStrankis 2013 En vin som til at starte med kun var til familiens egne fester, hvorfor det er Jordis nevø, der har tegnet etiketten. Men vinen beholdte både navnet og etiketten, da de besluttede sig for at sælge denne lækre vin, så andre end familien kunne få glæde af den.
1 fl. La Guinardera 2011, Denne vin er lavet i meget begrænset antal (2090 fl. i denne årgang), og er en af de få vine i Priorat, som er lavet på 100% Grenacha. Den er lagret på egefade. Der møder dig en fantastisk duft og en smag af solmodne druer, lakrids og en snert af sort peber. En vin, som kan gå hen og blive vanedannende, så pas på.
1 fl. Genesi 2008, en blidere vin, da jorden her er mere jord end skiffer (som det er i Priorat). Den ældste af vinene, og måske den mest elegante. 

Levering efter aftale
720,00 DKK
stk.
Vin fra DOC Priorat og DO Montsant
1 fl. Cava Reserva Brut fra Parató, der passer til det salte køkken eller blot til nydelse.
1 fl. Cava semi-sec fra Carles Andreu, der er god som aperitif eller til desserten.
1 fl. Pinot Noir Rosat 2015, som passer til snacks og nydelse.
1 fl  Finca Renardes 2014, en rigtig tapasvin, som også går rigtig godt til pizza.
1 fl. Passió 2006, en vin der til trods for sin alder stadig er frisk og frugtig. Fadlagringen er godt integreret i smagen, hvilket for nes med en smule tannin og godt med syre, der gør, at vinen er fantastisk til krydrede retter. Vinen er til den kraftige side, men kan også sagtens drikkes alene uden mad til. 
1 fl. Samsó Parató Super flot vin. Farven er dybrød og duften er domineret af frugt, nødder og sort peber, smagen er rigtig god og harmonisk. Når vinen åbner sig kommer smage af lakrids og tørrede mørke frugter. En vin som er meget dyb i smagen, imødekommende på sin helt egen måde. Blide tanniner der breder sig fra tungen. En vin der er rigtig god til ost og kraftige kødretter. 

Levering efter aftale
720,00 DKK
stk.
Spanske fristelser - Vin og cava
Grapeland I/S | CVR: 34981124 | Rosensgade 30, 8000 Aarhus C. - DK | Tlf.: +45 20119988