Vingalleri / Magnum
Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer - og for at give dig bedre oplevelser.
Klikker du videre på siden, antager vi at du er indforstået med det.

Magnum

 
De eksklusive magnum flasker er noget helt specielt. Dels på grund af størrelsen, men især fordi vinhusene normalt kun laver et meget lille pati af disse vine.

Magnum flasken er et oplagt gave valg til manden, der har alt eller som værtindegave.

Flaskens indhold svarer til to flasker vin, så det er også et oplagt valg hvis du deler en flaske vin med nogle venner - så kan I med en magnum flaske nøjes med én flaske vin (måske).

Gènesi Selecció Vintage 2009

60% Carignan, 40% Grenache
14.5% vol
150 cl.
Gærningstemperatur: 25-27 C º
Ladring: 12 måneder i fransk og ungarsk eg
 
Flot rødvin, kirsebær i farve, med intense gradiner, hvor levende røde farver dominerer, opnået ved hjælp af en omhyggeligt kontrolleret aldringsproces.
 
I næsen er får du en frugt,duft, der passerer fra sorte til  en base af røde frugter med fine citrus toner, som løfter og opfrisker vinen. Disse giver plads til ristede aromaer, sammen med snert af chokolade, der er kommet fra lagringen på egetræstønder, lavet  af kvalitets fransk og ungarsk eg.
 
I munden finder man en frisk vin, velafbalanceret i alle aspekter, med en rimelig grad af hårde tanniner, der tyder på en god udvikling for vinen i flasken.
338,00 DKK
stk.
Gènesi Selecció Vintage 2009
Grapeland I/S | CVR: 34981124 | Rosensgade 30, 8000 Aarhus C. - DK | Tlf.: +45 20119988