Vores vinhuse / Más Que Vinos
Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer - og for at give dig bedre oplevelser.
Klikker du videre på siden, antager vi at du er indforstået med det.

Más Que Vinos

Más Que Vinos – tre venner – tre vinmagere

 
De tre venner Alexandra, Margarita og Gonzalo startede vingården Más Que Vinos i 1999.  Vingården har været i Gonzalo's familie siden 1851. Vinmarkerne ligger i Mesa de Ocaña, tæt på Toledo.
De tre venner er alle tre ønologer (vinmagere), og startede med at have et rådgivningsfirma, hvor de arbejdede med at lave vin og rådgav om alt der har med at drive en vingård at gøre. 

De overtog sammen vingården og omdøbte den til navnet på deres fælles firma.

Filosofien for de tre venner er at bruge lokale druesorter: Cencibel, Garnacha, Airen og Malvar. At dyrke vin efter bæredygtige metoder og bruger mere og mere amforas i vinproduktionen.  Amforas er store lerfade. (Som de oprindeligt brugte i Spanien) 
 
Foto herunder – nyere amforas som bruges til bl.a. denne vin.


Foto herunder er de gamle amforas som blev brugt på vingården før i tiden.

De tre venner har restaureret den gamle vingård, så man kan se og opleve hvordan man lavede vin i Spanien før i tiden. Det er her ovenstående foto er fra.
I baggrunden ses tønder med vinen La Plazuela, vinhusets topvin. Den lagrer i den gamle vinkælder lige op af det gamle torv i byen, deraf navnet La Plazuela, der betyder torvet..
 
Grapeland I/S | CVR: 34981124 | Rosensgade 30, 8000 Aarhus C. - DK | Tlf.: +45 20119988