Vingalleri / Naturvin
Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer - og for at give dig bedre oplevelser.
Klikker du videre på siden, antager vi at du er indforstået med det.

Naturvin

Lidt om naturvin

Naturvin er, efter vores mening, lidt vinverdenens dogmefilm.
Naturvin giver intense specielle oplevelser, som giver lidt følelsen af inderlighed og ægthed men man må finde sig i at ”kameraet” ryster lidt indimellem og at ”lyssætningen” ikke er optimal, for at få de helt unikke, intense, ærlige og ikke mindst, uforskønnede vinoplevelser.
Vi har bestemt også smagt naturvine, hvor oplevelsen havde meget tilbage at ønske.
 
I naturvin er der ingen tilsætning, ingen indgriben med udefrakommende faktorer, hvorfor vinene gærer via den naturligt forekommende gær; naturgær (den gær der naturligt er i vinmarken og vinhuset), spontan gæring, ingen smagsgivning via fade af egetræ ej heller filtrering eller klaring. Det kan give en magisk oplevelse, men også oplevelsen af, at en vin tog en ikke tilsigtet vej!
 
Naturvin opfatter vi desuden som et vink til os alle om, at mange vine er blevet for kemiske og unaturlige, og at det ikke ser ud til at der kommer regler for mærkning af dette på vinene lige foreløbig!
 
Vi har i Grapeland masser af vine, som stort set er naturvine – kom ind og smag vin og få en snak om vin og naturvin
 
Naturvin er en unik – her og nu – oplevelse. Og 100% Garnatxa 0%SO2  fra Castell D’age i Penédes er, efter vores mening, en af de virkelig gode oplevelser.
 
Se mere om vinen og vinhuset her
Grapeland I/S | CVR: 34981124 | Rosensgade 30, 8000 Aarhus C. - DK | Tlf.: +45 20119988