Delikatesser / øko grønt på glas

øko grønt på glas

Asparges med hjemmelavet aïoli er en helt fantastisk forret eller tapasret.
 
Brug de syltede peber på en klassisk spansk Ensalada russia, direkte på brød eller på tostadas: gril eller rist brødet, læg grillet peber, grillet aubergine og en god ansjos, slut af med et gavmildt stænk god olivenolie.
 
Artiskokker er lækre alene som snacks, på pizza eller i en salat sammen med skiver af chorizo der er stegt af på en pande og mundrette stykker melon.
 
Shiitake og champignon kan bruges i risotto, gryderetter eller en enkel tortilla (spansk æggekage)
 
Peber. Piquillo peberfrugt, økologisk, 8-18 styk
Ingredienser: Peberfrugt af sorten Piquillo*, salt, surhedsregulerende: citronsyre
* økologisk dyrket
Forarbejdes straks efter høsten.
Dyrket i plantager i Lodosanas i midten af Navarra.
Grillet direkte over flammer.
Håndsorteres derefter en efter en hvor skrællen fjernes.
Denne forarbejdning foregår uden vand eller kemikalier for at bevare deres unikke egenskaber og ægte smag.
 
Sæson produkt: Høstet i september/november
Opbevares tørt, køligt og væk fra lys.
Dyrket og forarbejdet i Navarra, Spanien
52,00 DKK
Peber, grillet, økologisk
Artiskokhjerter, økologiske, 6-11 stk.
Ingredienser: Artiskokker*, vand havsalt og antioxidant: ascorbinsyre
* økologisk dyrket
 
Forarbejdes straks efter høsten.
Dyrket i plantager i Tudelana, Navarra.
Håndskrællet.
Konserveret uden surhedsregulerende middel for at bibeholde den naturlige smag af artiskok.
Sæson produkt: Høstet i marts/juni
 
Opbevares tørt, køligt og væk fra lys.
Efter åbning: opbevares i køleskab i glasset, dækket af saften og forbruges indenfor 3 dage.
Dyrket og forarbejdet i Navarra, Spanien
79,00 DKK
Artiskokhjerter, økologiske
Asparges hoveder, økologiske
Ingredienser: Asparges*, vand, salt surhedsregulerende: citronsyre
*økologisk dyrket
Forarbejdes straks efter høsten.
Dyrket i plantager i Navarra.
Omhyggelig udvalgt og skrællet, hvorfor disse asparges har en glat tekstur, ingen strenge/skræller og stor smag.
Asparges hoveder er den ædleste del af asparges.
Sæson produkt: Høstet i marts/juni
 
Opbevares tørt, køligt og væk fra lys.
Efter åbning: opbevares i køleskab i glasset, dækket af saften og forbruges indenfor 3 dage.
Dyrket og forarbejdet i Navarra, Spanien
49,00 DKK
Asparges hoveder, økologiske
Asparges, økologiske, hvide, ekstra store, 4-6 stk.
Ingredienser: Asparges*, vand, salt surhedsregulerende: citronsyre
* økologisk dyrket
Forarbejdes straks efter høsten.
Dyrket i plantager i Navarra.
Omhyggelig udvalgt og skrællet, hvorfor disse asparges har en glat tekstur, ingen strenge/skræller og stor smag.
Sæson produkt:
Høstet i marts/juni
 
Opbevares tørt, køligt og væk fra lys.
Efter åbning: opbevares i køleskab i glasset, dækket af saften og forbruges indenfor 3 dage.
Dyrket og forarbejdet i Navarra, Spanien
85,00 DKK
Asparges, ekstra store, økologiske
Majs, søde, økologiske
Ingredienser: Majs*, vand, rørsukker*, havsalt.
*økologisk dyrket
 
Kun udvalgte kerner fra majskolber anvendes.
Analyser er blevet udført for at sikre, at der ikke er anvendt gensplejsede majs.
 
Sæson produkt: august/september
Bedst før: 7. marts 2021
Opbevares tørt, køligt og væk fra lys.
Efter åbning: opbevares i køleskab i glasset, dækket af saften og forbruges indenfor 3 dage.
Dyrket og forarbejdet i Navarra, Spanien
22,00 DKK
Majs, øko
Shiitake, økologiske
Ingredienser: shiitake*, vand, salt.
*økologisk dyrket
 
De friske shiitake forarbejdes straks efter høsten.
Tilberedt så alle de naturlige smage er bevaret. Ideel til madlavning i en sammenkogt ret eller som tilbehør til forskellige retter.
 
Sæson produkt: Efterår
Bedst før: 26. februar 2021
Opbevares tørt, køligt og væk fra lys.
Efter åbning: opbevares i køleskab i glasset, dækket af saften og forbruges indenfor 3 dage.
Dyrket og forarbejdet i Navarra, Spanien
49,00 DKK
Shiitake, øko
Champignon, økologiske
Ingredienser: champignon*, vand, salt surhedsregulerende: citronsyre
*økologisk dyrket
 
De friske champignon forarbejdes straks efter høsten.
Tilberedt uden tilsætning under hele processen, dette bibeholder alle de naturlige smage. Dette er grunden til, at der kan være en svag brunfarvning.
 
Sæson produkt: 100% friske råvarer
Bedst før: 18 februar 2012
Opbevares tørt, køligt og væk fra lys.
Efter åbning: opbevares i køleskab i glasset, dækket af saften og forbruges indenfor 5 dage.
Dyrket og forarbejdet i Navarra, Spanien
29,00 DKK
Champignon. øko
Grapeland I/S | CVR: 34981124 | Rosensgade 30, 8000 Aarhus C. - DK | Tlf.: +45 20119988