Coca - video opskrift – Grapeland.dk

5 comments / Posted by Charite Nielsen

Kender du Coca?
Spansk brød med fyld på

Se her hvordan vi laver den:)

 

 

Dej:
10 gr. Gær
2 dl. Vand
2-3 spsk. Olivenolie
1,5 tsk. salt
Mel: mest hvedemel, men slå dig løs med durum, ølandshvedemel etc.
Ælt godt og lad dejen hæve 3-4 timer

Ælt dejen godt igennem og rul ud i et stort stykke der dækker en bageplade. eller i mindre flade stykker. Det kan også være i små portions stykker.

efterhæves ca. 15 min.

Fyld:
5-600 g frisk spinat/bladbede
Et stort bundt bredbladet persille
Et stort fed hvidløg - revet
1 lille rødløg - i skiver
2-300 g tomater - i skiver, eller halve hvis det er små tomater
1-2 bagte peberfrugter
  (læg peberfrugterne i et ovnfast fad med lidt vand i bunden, hæld lidt olivenolie      over og bag dem i ovnen ved 150-170 grader til de falder sammen. Vend dem et    par gange. Det gør ikke noget at de bliver mørke.
  Køl af og fjern skind og kærner)
Ca. 6 spsk. olivenolie
Salt og evt. peber

Bladene hakkes i grove store stykker, hæld olivenolie, hvidløg og salt over og ælt det godt ind i bladene.
Fordel over dejen - fordel resten af fyldet, drys med lidt salt og b
ag dine Coca ved 200 grader i 25-30 minutter.

Du kan de hele opskriften i videoen herover:)

 

 

 

Comments

  • Posted On October 05, 2020 by SLEnBymQaqVuYO

    VLPqUWcHij

  • Posted On October 05, 2020 by PzsLgbCpJKncWlyO

    bMxlheWoL

  • Posted On September 19, 2020 by vYFBaxzOjkeL

    GkTBQeqKNcrvMJ

  • Posted On September 19, 2020 by JFfcrmCHoxKSp

    KaucEviOzJwrSIxX

  • Posted On September 18, 2020 by QvdnxWtCIbw

    AIgaLuHnNBckTpJ

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing

Processing...

Din vare er tilføjet

added to wishlist success.

Sale

Unavailable

Sold Out