Spansk dessert med rester af frugt og rødvin – Grapeland.dk

0 comments / Posted by Charite Nielsen

 

Frugt der er blevet lidt for bløde og kedelige til at spise, de kan få nyt liv i en rest rødvin:)
Opskriften har jeg fra Parató, et af Grapelands vinhuse, en dessert af vin og frugt rester, som de ofte selv laver.

Ingredienser

  • Frugt: ferskner, abrikos, æbler, pære, melon - hvad du har
  • 1 hel stang kanel
  • ca 1 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. sukker eller honning
  • Rødvinsrester - 2-4 dl.

Instruktioner

  1. Skær frugten i tern, put et stykke hel kanel, lidt citronsaft og ca. 2 spsk. sukker eller honning i og hæld rødvin over til det dækker.
  2. Stil i køleskabet natten over, eller et par timer på køkkenbordet.
  3. Hvis det er med æbler eller pære, skal det lige have et opkog i vinen, enten først, eller lige inden man spiser det.
  4. Skønt over vaniljeis, med råcreme, pannacotta eller en klassisk spansk Leche Frita.

 

 

 

 

Comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing

Processing...

Din vare er tilføjet

added to wishlist success.

Sale

Unavailable

Sold Out