Seneste artikler
-
Kål og cava - tortilla med topping 15 February, 2018
Tags
- All
- agua fresca
- aguafaba
- alkoholfri
- Amphoras
- at købe vin
- bagværk
- Barcelona
- bedøm vine
- besøg et vinhus
- biodiversitet
- biodynamisk
- Blæksprutte
- bobler
- Brug vinrester
- Brut
- Brut Nature
- bæredygtige vine
- Bæredygtighed
- bønner
- Calçot
- Calçotada
- Carles Andreu
- Castilianer kage
- cava
- chatbot
- chili
- Chorichero
- coca
- Conca de Barberá
- Costers del Segre
- dessert
- drikke
- drinks
- druer
- Empanadas
- Ensalada Russia
- events
- Fest i vinmarken
- Finca de los Arandinos
- find vinen
- Fisk og skaldyr
- flyvende vinsmagning
- fodbold
- forskning og vin
- frokost
- frugt
- Garnacha Blanca
- grapelandDk
- GrapelandRoadWineTour
- Grapelands fodboldlandshold
- gratis temasmagning
- græskar
- græskaris
- Helt almindelige vin-nyderes ord om vinen
- henkogt tomater
- historier
- hjemmesyltet
- Horchata
- How to dress
- how to dress your wine
- hurtig mad
- hvid Garnacha
- hvidvin
- høst
- ingefær
- is
- julemad
- juletur
- kage
- kål
- kartofler
- kikærter
- kikærter og bønner
- klima og vin
- konfektkage
- kunsten at købe vin
- Kunstsalon
- kvalitetsvin
- køkkendate
- lam
- lav maden sammen
- Lokale druer
- lær at vælge cava
- lær om vin
- mad
- mad og vin
- mad på bål
- mad til vinsmagning
- Málaga
- mandelkage
- Mandelmælk
- mandelsmør
- mandler
- Mas Que Vinos
- match mad og vin
- Mayonnaise
- megatrends
- megatrends vin
- Melon gazpacho
- mexicansk
- Naturligt gær
- Naturvin
- navarra
- ny webside
- nyt vinhus
- olivenolie
- oprindelige vintyper
- opskrifter
- Orangevin
- Paella
- pan con tomate
- pandekager
- picnic
- pizza
- point på vin
- Pulpo a la gallega
- rababer
- Ranci
- rejse
- rejsetips
- restemad
- rester
- Rioja
- romaner med vin
- rosévin
- rødbedesuppe
- rødkål
- rødvin
- Salsa
- Semi Seco
- simremad
- smag på vin
- smage i vin
- smagsløg
- sommer-vin-læsning
- spansk dessert
- spansk mad
- Spansk vin
- Spanske kødboller
- Spinat
- spontangæring
- sumoll
- suppe
- syltning
- sødt
- tapas
- tapasopskrifter
- temasmagning
- temperatur
- Tendenser i vinverdenen
- Terpat
- Tinto de Verano
- Tips
- tomat
- tomater
- tomatsyltetøj
- Tortilla Española
- Traditionel spansk mad
- trends in wine 2020
- Trends og tendenser
- Trepat
- Tres Pilares
- Trinchat
- Trinxat
- Troballa
- ufiltreret
- valgkringle
- varme og kolde drikke
- vegansk
- vegansk vin
- vegetar
- vegetarisk
- vegetarmad
- Verdens dyreste vin
- Vermut
- video
- videoopskrift
- vin & kunst
- Vin & Vege
- vin du bliver glad af
- vin event
- vin i det fri
- vin og mad på bål
- vin til maden
- vin trends
- vinbøger
- vinetiketter
- vinlæsning
- vinmageren
- vinmageren på besøg
- vinnyt
- vino caliente
- vinområder
- vinrejse
- Vinrester
- vinsmagning
- vinsmagninger
- vintrends
- vintrends 2020
- vinturisme
- vinviden
- vm
- værdi af vin
- wine trends 2020
- æbler
- Æg
- økologisk
-
Kål og cava - tortilla med topping
0 comments / Publiceret d. af Charite Nielsen
Kålretter passer perfekt til cava - den bitre smag i kål får et rebelsk - men meget klædeligt modspil af cava'ens syre og bobler.
Denne tortilla er meget mættende og fyldt med proteiner. Ingredienser:
Til tortilla:
Hvide bønner - 1 lille glas / 2-300 g (kogt)
6 æg
1 fed Hvidløg - fint...