News – tagged "Bæredygtighed" – Grapeland.dk
  • Vin og bæredygtighed - vin med respekt for naturen og klimaaftryk - og med høj nydelsesfaktor

    4 comments / Publiceret d. af Charite Nielsen

    Her er høsten i gang hos Parató - det er den samme familie fra Sydspanien som hjælper med høsten hvert år. Det er vigtigt, at det er dygtige plukkere der høster vinen.

    Vil du gerne vide hvormeget din vin belaster vores fælles verden - så er der et par ting der er værd at vide.
    Vi bliver nemlig mere og mere opmærksomme på, hvordan...

    Læs mere...

  • Empanadas - meget nem og elastisk dej

    0 comments / Publiceret d. af Charite Nielsen

    Empanadas

    Denne dej er også god til tærter, både dem med og uden dej på toppen.

    Det geniale trick er, at putte hvidvin i dejen i stedet for vand.
    Jeg opdagede det helt tilfældigt, da jeg ville undgå at hælde hvidvinsrester ud (Stop spild af vin:))

    Dej - nok til 22-26 stk. an på størrelsen (disse er 10 cm i dm.)
    500 g mel
    1 æg
    1/2 dl olivenolie - Ekstra...

    Læs mere...

  • Vine trends og tendenser #2 - som vi ser det lige nu:)

    29 comments / Publiceret d. af Charite Nielsen

     
    Iskold hvidvin er lækkert - men hvis det er en fadlagret hvidvin kommer smagene mere frem, ved en lidt højere temperaturer - og netop temperatur på vin, tror vi, at vi allesammen kommer til at tale meget mere om:)

    Når vi bevæger os ud på vingårdene og vinmesser og taler med vinproducenterne, oplever vi, hvad der rør sig af nye ting - det er ofte, at...

    Læs mere...

  • Kold melon gazpacho med roséis

    0 comments / Publiceret d. af Charite Nielsen

    Frisk og smagfuld suppe med crunchy topping fra en rest rosé vin

    Har du en lille mikroskopisk rest rosévin - så kan du lave den skønneste knas til en kold suppe

     

    Ingredienser

    1 melon: Galia, cantaloupe eller lignende
    1/4 løg
    1 lille fed hvidløg
    2 skiver daggammelt brød: i tern og opløst i vand, lige nok til at dække. Stil til side...

    Læs mere...

  • Spansk dessert med rester af frugt og rødvin

    4 comments / Publiceret d. af Charite Nielsen

     

    Frugt der er blevet lidt for bløde og kedelige til at spise, de kan få nyt liv i en rest rødvin:)
    Opskriften har jeg fra Parató, et af Grapelands vinhuse, en dessert af vin og frugt rester, som de ofte selv laver.

    Ingredienser

    • Frugt: ferskner, abrikos, æbler, pære, melon - hvad du har
    • 1 hel stang kanel
    • ca 1 spsk. citronsaft
    • 2 spsk. sukker eller honning
    • Rødvinsrester...

    Læs mere...

Processing...

Din vare er tilføjet

added to wishlist success.

Sale

Unavailable

Sold Out