News – tagged "olivenolie" – Grapeland.dk
  • Empanadas - meget nem og elastisk dej

    0 comments / Publiceret d. af Charite Nielsen

    Empanadas

    Denne dej er også god til tærter, både dem med og uden dej på toppen.

    Det geniale trick er, at putte hvidvin i dejen i stedet for vand.
    Jeg opdagede det helt tilfældigt, da jeg ville undgå at hælde hvidvinsrester ud (Stop spild af vin:))

    Dej - nok til 22-26 stk. an på størrelsen (disse er 10 cm i dm.)
    500 g mel
    1 æg
    1/2 dl olivenolie - Ekstra...

    Læs mere...

  • Mayonnaise - med enten æggeblommer eller Aquafaba

    0 comments / Publiceret d. af Charite Nielsen

    Mayonnaise

    Aquafaba er den geleagtige væske der kommer når man koger kikærter, eller som er i glasset eller dåsen når du køber dem færdigkogte.
    Jeg bruger den fra Grapelands egne kikærter på glas, de er fra Navarra, øko og kogt silkebløde.

    Man kan også koge kikærter og få aguafaba derfra - læs her i bunden hvordan du gør.

    Men det er virkelig meget nemmere at...

    Læs mere...

  • Pizza

    0 comments / Publiceret d. af Charite Nielsen

    PizzaDer er ingen andre retter vi får så tit som pizza! Men hjemmelavet pizza er også meget nemt at variere – og det smager jo fantastisk.
    Og så er det en ret, der er nem at være flere om at lave, hvilket alene gør, at det til en af vores favorit-retter. 

    Dejen og tomatsaucen synes jeg er de vigtigste dele af en pizza. Det er det, der kan gøre forskellen...

    Læs mere...

  • kikærter og bønner i pikantsauce

    0 comments / Publiceret d. af Charite Nielsen

    bønner og kikærter i pikantsauce

    God vegetarret at bruge rester i. Du kan putte forskelligt grønt i retten, alt efter hvad du har, og hvor meget retten skal mætte, fx gulerødder, søde kartofler, squash, hokaido, butternutsquash eller kål i stykker på ca. 5x5 cm. Kartofler er også godt i retten.

    Ingredienser:

    • 1 glas kikærter 
(2-300 g)
    • 1...

    Læs mere...

  • Kål og cava - tortilla med topping

    0 comments / Publiceret d. af Charite Nielsen

    Kålretter passer perfekt til cava - den bitre smag i kål får et rebelsk - men meget klædeligt modspil af cava'ens syre og bobler.

     Denne tortilla er meget mættende og fyldt med proteiner.

     

    Ingredienser: 
    Til tortilla:
    Hvide bønner - 1 lille glas / 2-300 g (kogt)
    6 æg
    1 fed Hvidløg - fint...

    Læs mere...

Processing...

Din vare er tilføjet

added to wishlist success.

Sale

Unavailable

Sold Out