News – tagged "vegetar" – Grapeland.dk
  • Empanadas - meget nem og elastisk dej

    0 comments / Publiceret d. af Charite Nielsen

    Empanadas

    Denne dej er også god til tærter, både dem med og uden dej på toppen.

    Det geniale trick er, at putte hvidvin i dejen i stedet for vand.
    Jeg opdagede det helt tilfældigt, da jeg ville undgå at hælde hvidvinsrester ud (Stop spild af vin:))

    Dej - nok til 22-26 stk. an på størrelsen (disse er 10 cm i dm.)
    500 g mel
    1 æg
    1/2 dl olivenolie - Ekstra...

    Læs mere...

  • Græskar is - med hård græskarkærne nougat

    2 comments / Publiceret d. af Charite Nielsen

    Græskar gør isen cremet, og giver en flot terrakotta farve.
    Og så smager det fantastisk:)

    Ingredienser

    Is: 
    400 g græskar, skåret i 3-4 både (med skræl minus kerner)
    1 tsk. vaniljepulver eller kornene fra ½ stang vanilje
    1½ tsk. fintrevet ingefærrod, eller 1 tsk. ingefærsaft 
    Et nip salt
    Et stort nip kanel
    Et nip friskrevet muskatnød
    1 dåse/3 dl. kokosmælk
    4 æggeblommer, pasteuriseret
    150 g sukker
    1½...

    Læs mere...

  • Kold melon gazpacho med roséis

    0 comments / Publiceret d. af Charite Nielsen

    Frisk og smagfuld suppe med crunchy topping fra en rest rosé vin

    Har du en lille mikroskopisk rest rosévin - så kan du lave den skønneste knas til en kold suppe

     

    Ingredienser

    1 melon: Galia, cantaloupe eller lignende
    1/4 løg
    1 lille fed hvidløg
    2 skiver daggammelt brød: i tern og opløst i vand, lige nok til at dække. Stil til side...

    Læs mere...

  • Chili con Legumbres - veganer chiligryde

    0 comments / Publiceret d. af Charite Nielsen

    Veganer chiliret - nyd den med en tør rosé eller en saftig og kraftig rødvin, gerne lidt tør.
    Fx. Pinot Noir Rosat, Petit SaóEl Retorno eller den vilde og krydrede De la Madre

    Vin er en del af måltidet – en vigtig del hvis du spørger os:)
    Når du parrer vegetarmad og vin, er det helt samme ting...

    Læs mere...

  • Spicy rødbedesuppe & rosévin

    1 comment / Publiceret d. af Charite Nielsen

    Rosévin passer også godt til spicy mad

    spicy rødbedesuppe

    En rødbedesuppe som denne trækker lækre krydrede noter frem i mange rosévine. Og så kan det sagtens være vintermad og vinter rosé:)

    Prøv fx med denne rosévin på 100% Garnacha fra vinhuset Olimpia i Navarra

    Denne rosévin, 15 de Abril fra vinhuset Olimpia,...

    Læs mere...

Processing...

Din vare er tilføjet

added to wishlist success.

Sale

Unavailable

Sold Out