Torta di Santiago -nem nem konfektkage – Grapeland.dk

4 comments / Posted by Charite Nielsen

Torta di Santiago

Torta de Santiago

Denne klassiske kage fra Nordspanien, er den nemmeste konfektkage jeg kender – bland – bag – spis:)

Vin til sødt og desserter skal som tommelfingerregel være sødere end desserten.
Til denne kage ville vi nyde en dessertvin på druen Muscat, en Malága vin – (ikke de sødeste af slagsen), eller en cava semi sec.

Ingredienser:
250  g mandelmel – (blend gerne mandler med skind) blend mandlerne i flere portioner.
250 g sukker
3-4 æg – an på størrelsen, nok til at det hænger samme men er meget tykt flydende
Revet skal af 1 citron, øko
1/2 tsk st. kanel

Opskrift:
Bland godt og bag i en smurt form (22 cm i dm) ved 180 grader  i 25-35 min. (an på din ovn)

Pynt:
Lad tærten køle lidt, tag den ud af formen og læg den på et fad
Læg Cruz de Santiago midt på kagen (et papirudklip er fint)
Drys flormelis over kagen og fjern forsigtigt Cruz de Santiago.

Cruz de Santiago til kager
Jeg er den heldige ejer af dette jern/form af cruz de Santiago

Kagen holder sig frisk i flere dage, hvis du pakker den godt ind i noget tætsluttende.

Comments

  • Posted On December 02, 2020 by uPsKFwNAtUvMVIHG

    tBeQkfdJ

  • Posted On December 02, 2020 by KABqtykioRMDGuYn

    OcJkFmCjUMn

  • Posted On December 01, 2020 by JDiWreUwoVZRNGgA

    nXVwsmWuFDvdpSe

  • Posted On December 01, 2020 by TuPLXHeocyxUdJ

    TWglZinFazODH

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing

Processing...

Din vare er tilføjet

added to wishlist success.

Sale

Unavailable

Sold Out