recipes – tagged "Bæredygtighed" – Grapeland.dk
  • Empanadas - meget nem og elastisk dej

    0 comments / Publiceret d. af Charite Nielsen

    Empanadas

    Denne dej er også god til tærter, både dem med og uden dej på toppen.

    Det geniale trick er, at putte hvidvin i dejen i stedet for vand.
    Jeg opdagede det helt tilfældigt, da jeg ville undgå at hælde hvidvinsrester ud (Stop spild af vin:))

    Dej - nok til 22-26 stk. an på størrelsen (disse er 10 cm i dm.)
    500 g mel
    1 æg
    1/2 dl olivenolie - Ekstra...

    Læs mere...

  • Kold melon gazpacho med roséis

    0 comments / Publiceret d. af Charite Nielsen

    Frisk og smagfuld suppe med crunchy topping fra en rest rosé vin

    Har du en lille mikroskopisk rest rosévin - så kan du lave den skønneste knas til en kold suppe

     

    Ingredienser

    1 melon: Galia, cantaloupe eller lignende
    1/4 løg
    1 lille fed hvidløg
    2 skiver daggammelt brød: i tern og opløst i vand, lige nok til at dække. Stil til side...

    Læs mere...

  • Spansk dessert med rester af frugt og rødvin

    0 comments / Publiceret d. af Charite Nielsen

     

    Frugt der er blevet lidt for bløde og kedelige til at spise, de kan få nyt liv i en rest rødvin:)
    Opskriften har jeg fra Parató, et af Grapelands vinhuse, en dessert af vin og frugt rester, som de ofte selv laver.

    Ingredienser

    • Frugt: ferskner, abrikos, æbler, pære, melon - hvad du har
    • 1 hel stang kanel
    • ca 1 spsk. citronsaft
    • 2 spsk. sukker eller honning
    • Rødvinsrester...

    Læs mere...

  • Tinto de Verano - læskende sommerdrik med vinrester

    0 comments / Publiceret d. af Charite Nielsen

    eg ved det – de fleste siger, at de ikke får vinrester, når vinen er fra Grapeland, men her er alligevel en opskrift:)


    Tinto de verano i Logroño - en by der virkelig også er værd at besøge for sine tapassteder:)
    Og så kan I jo bo på Finca de los Arandinos fantastiske hotel, som ligger 10 min. kørsel herfra, midt i vinmarkerne.

     

    Tinto de verano er...

    Læs mere...

  • kikærter og bønner i pikantsauce

    0 comments / Publiceret d. af Charite Nielsen

    bønner og kikærter i pikantsauce

    God vegetarret at bruge rester i. Du kan putte forskelligt grønt i retten, alt efter hvad du har, og hvor meget retten skal mætte, fx gulerødder, søde kartofler, squash, hokaido, butternutsquash eller kål i stykker på ca. 5x5 cm. Kartofler er også godt i retten.

    Ingredienser:

    • 1 glas kikærter 
(2-300 g)
    • 1...

    Læs mere...

Processing...

Din vare er tilføjet

added to wishlist success.

Sale

Unavailable

Sold Out