Vine, olivenolier og delikatesser
er nøje udvalgt, importeret
og smagsgodkendt
af os selv

Chokolade

Chokolade - specielt udvalgt for den gode smag og høje kvalitet.

Vi har chokolade fra Blanxart i Barcelona og Bioterra i Extremadura.

Bioterra producerer økologiske mandler og nødder - så det er mandler med chokolade.

Blanxart er en pioner inden for inden for håndværkschokolade / bean-to-bar, som er en virkelig høj (måske den højeste) kvalitet af chokolade. 
Blanxart forarbejder selv bønnerne fra ristning af de rå kakaobønner og til chokoladebarer og chokolader. De laver mange barer med specielle udvalgte oprindelser. og de laver sågar en 100% chokolade!

Blanxart har lavet chokolade i Barcelona siden 1954, og de henter deres kakaobønner fra små dedikerede producenter fra hele verden, og rister derefter bønnerne i små portioner og kombinerer dem med helt naturlige ingredienser og ægte kakaosmør.
Chokoladen er produceret med kærlighed og omhu for at give dig den største chokoladeoplevelse!

Bean-to-bar chokolade er en proces, der begynder ved udvælgelsen af de bedste producenter (små kakao farme) for at kakaobønnerne er den højest mulige kvalitet – foruden at de er dyrket under gode forhold for både farmerne og kakaotræerne. 

 


Ensalada Rusa er klart en ad tapas klassikerne, ligesom Tortilla Española og patatas bravas:)
Få vores opskrift på Ensalada Rusa
her