Vine fra Vizcarra i forsalg
– vi har igen i år fået en rigtig god aftale med vinhuset Vizcarra,
så du kan få dette rigtig gode tilbud på flere af vinene!
Tilbuddet er samlet i denne pdf
Se beskrivelser af vinene i bunden af denne side
Vingården Vizcarra blev grundlagt i 1980'erne af José Manuel Vizcarra Aguado, han siges at være en af pionererne i at gøre vinene fra Ribera del Duero anerkendte verden over.
I 1991, overtog hans søn Juan Carlos Vizcarra vinhuset. Juan Carlos er en excentrisk og visionær vinmager der har udviklet sine egne vine. I 2007 byggede han et nyt stort vinhus, hvor alle vine flyttes ved hjælp af tyngdekraften, i stedet for at blive pumpet i store slanger, som langt de fleste ellers bruger når vinen fyldes på tankene hvor de gærer eller flyttes til tønder osv.
Næste generation, datteren Celia Vizcarra, er klar til at føre de stolte traditioner videre fra både sin far og bedstefar – og er sammen med sin far også ved at udforske nye veje og fortsætte den konstante udvikling i vinhuset.
Vinhusets filisofi er at bruge flere hænder i vinmarker og vinhus, end at bruge penge på maskiner og sprøjtning mv. Derfor er alle druer håndplukket og passet og plejet med stor omhu og passion.
De fleste af vinene fra Vizcarra er lavet på Tinto Fino – det lokale navn for druen Tempranillo.
Læs historien om Celia Vizcarras vinrejse her
Celia er 23 år, og den spirende næste generation i vinhuset Vizcarra
Se mere om vinhuset her
Bestilling, levering og betaling:
Bestilling og betaling senest 15. august 2024 - inden vi bestiller fra Vizcarra!
Bestilling på mail: charite@grapeland.dk - så sender vi en faktura
eller i vores butik i Rosensgade 30, 8000 Aarhus C.
Ring eller skriv endelig hvis du har spørsmål:
Charite: 20119988 / charite@grapeland.dk
Afhentning i butikken:
Vinene er klar til afhentning i butikken ca. slut september2024.
Du får direkte besked, når de står klar!
Hvis du vil have dem tilsendt, kan vi fint finde ud af det, til kostprisen for forsendelsen med Post Nord.
Celia Hun er i gang med at lave sin første egen vin – men den må vi vente nogle år på at smage. Dette er en meget dyb vin med mange lag i smagene. Kompleks, med aroma af bær, ribs, læder og et strejf af tobak. Dens struktur og elegance gør, at det er en vin der både kan nydes nu, eller gemmes 4 eller 5 år. Dens struktur og elegance gør, at det er en vin der både kan nydes nu, eller snildt gemmes i 10 år. 95% Tinto fino (Tempranillo), 5% Garnacha Lagret i 16 mdr. i 95 % franske og 5% amerikanske egefade. DO Ribera del Duero Vizcarra Celia 2020 Vizcarra Celia 2020, Magnum Guía Vinos Gourmet 2024 (Los mejores de España): 96 (vintage 2020) |
|
Inéz Guía Vinos Gourmet 2024 (Los mejores de España): 96 (vintage 2020) |
|
Guía Vinos Gourmet 2024 (Los mejores de España): 96 (vintage 2020) |
|
Vizcarra 15 meses Guía Vinos Gourmet 2024 (Los mejores de España): 95 (vintage 2020) |
|
Senda del Oro Guía Vinos Gourmet 2024 (Los mejores de España): 92 (vintage 2022) |