Vin chatbot

Prøv Grapelands chatbot der kan matche mad med vin. Du får svar med det samme,  kort og præcist, så du kan vælge en vin, der både passer til retten og til dine smagsløg.

Læs meget mere herunder:)

Du får både svar på hvilken type vin der passer til retten, og derefter tre konkrete forslag til vine/cava. Så du kan bruge den hvor end du køber dine vine.

I messenger søger du på Grapeland - og skriver til "hej" - så er du i gang:)

Husk at tjekke at det er vores logo:

Du kan også skrive til os via knappen under profilfotoet i facebook.

Du kan også se vores næste events: gratis temasmagninger, Musiksalon, vinsmagninger mm.
Få hjælp til at finde vores butik, se alle vores vine, vingaver mm.


Hvilken vin skal du vælge til maden?
Grapelands Messenger chatbot giver dig hurtigt svar lige ved hånden

Et ofte stillet spørgsmål er, hvilken vin der passer til en bestemt ret – og det er et godt spørgsmål. For det øger smagsoplevelsen betragteligt, hvis vinen enten giver et medspil eller et klædeligt modspil til maden.

Denne nye chatbot giver dig respons med det samme, så du kort og præcist får et svar, der kan hjælpe dig til at vælge en vin, der både passer til retten og til dine smagsløg.

Først får du helt kort og generelt svar på, hvilken type vin der passer til retten, og derefter får du tre konkrete forslag til vine, der på hver deres måde vil passe til. Her kan du under beskrivelsen af vinen se, hvilken vin der passer bedst til dine smagsløg.

Vi håber at rigtig mange vil prøve chatbotten af og lege med. Og måske få nemmere ved at sætte vine og mad sammen.
Vi har i samarbejde med vores søn Filip lavet denne chatbot for at hjælpe vores kunder og alle andre interesserede til at vælge en vin, der passer til både mad og smagsløg.

Chatbotten er både ment som en sjov og hurtig måde at finde passende vine til maden, men den er også lavet for at vise, at det ikke behøver at være så komplekst at vælge vin. Og hvis man har brug for lidt flere ord for at vide om ens smagsløg vil synes om en vin, kan man klikke sig videre og få flere info, og for flere af vinene kan man også se, hvad andre helt almindelige vinnydere har sagt om vinen.

Chatbotten, der er lavet af Messengerbot.dk, er en videreførelse af vores ”How to dress your wine”. For det at klæde en vin på med mad er en af de helt centrale spørgsmål, når man vælger vin. (Etiket og historie om vinen er bestemt også vigtigt for rigtig mange).

For ligesom en kjole i et modeblad kan en vin eller cava klædes på med forskellige accessoires i form af smage og krydderier og bruges til mange lejligheder/retter.

I Grapeland kender de hver enkelt af deres vine indgående – og de er derfor klædt på til at kunne parre dem helt konkret med bestemte retter. Og også give bud, der er lidt utraditionelle. For vi har prøvet det af selv. Vi har nemlig ikke noget i butikken, som vi ikke selv har smagsgodkendt. Vi kan derfor præcist sige, at vin X passer til retten Y, selvom den på papiret ikke ville passe.

Til julemaden havde de fx stor succes med at anbefale en cava med fyldig smag. Det gav virkelig et løft og en friskhed til julemaden, som du måske selv har lyst til at opleve næste jul – man fik virkelig lyst til Risalamanden.

Vi synes, at det vigtigste er at respektere sine smagsløg og forfølge de smage, man bliver glad af. Og det vil vi rigtig gerne hjælpe med at guide frem til via vores nye messenger chatbot.