Vine, olivenolier og delikatesser
er nøje udvalgt, importeret
og smagsgodkendt
af os selv

Krydret

L'Arlequi

Elegant kraftig vin der bliver endnu bedre med mad, ta' magnum hvis I er flere:)


L'Arlequi de Mas Vicenç
2017
14,5%
0,75 L
Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah og Samsó 
12 mdr. Fadlagring i amerikanske fade
DO Tarragona
Nydes ved 16-18 grader
ca.10.000 fl. pr årgang
En elegant men kraftig vin, meget mørk og med behagelige tanniner. En vin der bliver endnu bedre med mad; store grillede bøffer, rødt kød, simreretter, svampe, oste, kraftige retter eller en pizza med chorizo.
Kort sagt en vin der kan nydes til mange forskellige retter, hvorfor den også er anfører på vores fodboldlandshold, da den er meget vellidt, mestre mange taktikker (mange forskellige retter) kan noget på egen hånd (Nyd den uden mad) og den sætter gang i løjerne, god fredags eller festvin:)
En moderne spansk vin med meget fin balance og lang eftersmag.


Helt almindelige vin-nyderes ord om L’Arlequí 

  • Den er fyldig og giver smagsløgene en uforglemmelig oplevelse
  • Potentiale til at udvikle sig, enten på et år – eller i løbet af en aften
  • Smagsmæssigt får man en oplevelse af frugt, nød og skønhed
  • En dejlig kraftig rødvin – der er perfekt til rødt kød og gode venner
  • God til fest og farver, eller romantik i stearinlysets skær
  • Kraftig, fyldig
  • Blød røget fad
  • Rummelig smag
  • Intensitet, ”Varme”
  • Suveræn til simremad
  • Man bliver glad af den
  • Kraftig smag af krydderier og fad
  • Efterårsskov
  • Friskhed
  • Eftersmagen der holder længe
  • Fyldig smag af solmodne mørke bær og modne blommer
  • Kompleks og fyldig og dog elegant
  • Glad vin
 
Mas Vicenç
159,00 kr
+
Manuela Ventosa

En virkelig power vin med tydelige svedsker og vanilje, en ”varm” og blød vin, som man blive glad af.

Manuela Ventosa 2013
DO Conca de Baberrá
70% Cabernet sauvignon, 30% syrah
Håndplukkede druer
Gæret i 300L nye franske fade
Fadlagret 15 mdr. I franske og amerikanske egetræsfade
14.5 %

Denne vin udvikler sig i glasset, og man kan læne sig tilbage, og nyde de forskellige smage og dufte – en oplevelsesvin.

Vin stammer fra vinhusets Rende Masdeu. Manuela Ventosa var mor til deres forfader Josep Maria Rende Ventosa, hvilket var ham ,der introducerende tanken om cooperativer i Catalonien i starten af det 20. Århundrede, efter vinlusen filoxeras hærgerede (den ødelagde stort set alle vinmarker i Europa). Manuela Ventosa var en kvinde med stor karakter, ligesom vinen.

Manuela Ventosa er vinhusets top vin. Den gæres hvert år i nye franske egetræsfade på 300 L, og laves af vinhusets bedste druer: cabernet og syrah.

På etiketten ses mønster fra Manuelas kniplinger.

Rende Masdeu
269,00 kr
+
Pardelasses

"Denne vin er frugten af en illusion og begyndelsen af en drøm" står der på flasken:)

Her er virkelig tale om en vin, som er helt speciel.
Når den bliver hældt i glasset kommer der en duft af bær, nødder og peber og den bliver bare endnu bedre når de første dråber rammer ganen.
Den er kraftig, fyldig og eftersmagen er utrolig lang – en dejlig vin som skal smages.

Fakta:
Pardelasses 2015
Vinhus: Celler Aixalá i Alcait, Priorat
14%
100% Økologisk
Druer: 50% Garnacha 50% Samsó
DOC Priorat
Nydes ved ca. 16-18 grader

Helt almindelige vinnyderes ord om Pardelasses:

  • Elegant fylde men også en vis råhed
  • En kraftig harmonisk bombe
  • Ville passe perfekt til en stor ostetallerken
  • Stærk og kraftfuld med kirsebær og tør eftersmag af mandler
  • God fylde og lækker eftersmag
  • Intens og spicy
  • Hygge + aftensmad
  • Tilpas balance mellem bær og eg
  • Kvalitet i glasset
  • Søde røde druer med et tvist af candy
  • Legende og lattermild
  • Sommeraften og familiemiddag, musik, stemmer sang ….
  • Skulle altid ligge på min vinhylde Gør min kæreste smukkere at se på

 

 

Sagt om denne vin og vinhuset:

"Du er nødt til at smage mindst en af disse vine" - vi kan kun give dem ret - MINDST en:)

 

"Komplekst og rigtig charmerende med smæk på fadpræget"5 stjerner: anmeldt af: Mads Jordansen på Winelab.dk

 

Pardelasses 2011, Spanien. 5 stjerner i Ekstrabladet
Vin på garnacha og samsó fra Priorat. Modne bær i duften og i smagen brombær, kaffe, tobak, mineraler og lakrids. Flot struktur og ganske modne toner allerede nu. Klassisk priorat de færreste vil blive skuffet over. Fem pæne stjerner.

 

 

Aixalá Alcait
219,00 kr
+
Trepat smagekasse

Trepat er en ganske særlig drue – en lokal drue fra Conca de Barberá i Catalonien.

 Denne smagekasse indeholder 5 forskellige vine og cava, som alle er lavet på 100% Trepat:
1 fl. 12@
1 fl. Trepat Negre (den første rødvin der er blevet lavet på 100% denne drue)


 

Normalpris: kr. 733, -
Denne smagekasse: kr. 659, -
(+ gratis forsendelse til pakkeshop)


Vine på Trepat kunne minde om vine på druen Pinot Noir, den har samme lyse farve, men Trepat er mere krydret og giver mere syre i vinene. 

Trepat er en rød drue, men den har stort set ingen taniner, og man kunne sige at den falder lidt ned imellem at være en hvid og en rød drue.

Se mere om Druen her
Se en video hvor Bernat fra vinhuset Carles Andreu fortæller om druen Trepat og om 4 af disse vine lidt længer nede på denne side.


     
    Carles Andreu
    733,00 kr 659,00 kr
    +

    Ensalada Rusa er klart en ad tapas klassikerne, ligesom Tortilla Española og patatas bravas:)
    Få vores opskrift på Ensalada Rusa
    her