Flyvende vinsmagning

For mere end 7 år siden fik Preben denne fantastiske idé om flyvende vinsmagninger:)
Heldigvis var NORDIC Seaplanes med på idéen. Og de smagningerne har kørt lige siden, og det er i samarbejde med NORDIC Seaplanes tilbyder denne helt unikke oplevelse, hvor I starter ud med en sightseeingtur hen over Aarhus i deres vandflyver og får vinsmagning med tapas hos os bagefter - en total oplevelse.

Du kan booke hele flyet til en flyvende vinsmagning, vi finder en dato der passer jer.

Vi glæder os til at give dig en fantastisk oplevelse: cava ved vandflyveren, mens piloten fortæller - rundflyvning over Aarhus - retur til Aarhus og vinsmagning med tapas i Grapeland:)

 

Se hele programmet her:
Eventet er eksklusiv - og tiltænkt private der ønsker en helt unik oplevelse og virksomheder, der gerne vil give medarbejder eller forretnings forbindelser en ekstraordinær oplevelse. 

Event løber fra maj til september, og med følgende program:

Mød op i god tid inden starten!!
18.00: Velkomst med mulighed for at se vandflyet lande. Vi byder på aftenens første glas ved vandflyet. En dejlig cava som kan nydes, mens dagens kaptajn fortæller om det at flyve et vandfly. Det er på mange måder meget anderledes og kræver mere af piloten end at flyve et almindeligt rutefly.
18.15: Afgang og sightseeing over Aarhus.
18.45: Velkommen tilbage 
19.15: Aftenens vinsmagning starter hos Grapeland, hvor I skal smage på 7 forskellige spanske vine med dertilhørende tapas.
Ca. kl. 21.15 slutter arrangementet 

I skal selv sørge for transport under arrangementet (til vandflyveren og derfra til Grapeland)
Der er parkeringspladser lige ved vandflyveren
Parkering tæt på Grapeland: Det nye parkeringshus i Borggade, DOOK1, Navitas og naturligvis i gaderne omkring Latinerkvarteret - se mere om parkering i Aarhus her.

Et helt unikt arrangement med plads til max. 14 personer.
Book direkte hos Rikke på: rs@seaplanes.dk

Hvis du gerne vil høre mere eller forhåndsbooke - så kontakt os på tlf. 20119988 eller skriv til os på mail: charite@grapeland.dk