Flyvende vinsmagning - bag kulissen

Flyvende vinsmagning

Flyvende vinsmagning - bag kulissen

Flyvende vinsmagning i Aarhus - se din by fra oven og giv dine smagsløg en lækker aften

(Opdateret d. 17/2/22)
Det er nu 5 år siden, at vi startede denne event, og indtil nu, har vi haft langt over 300 helt begejstrede deltagere med på de flyvende vinsmagninger.

Preben står og skænker cava ud ved vandet, ud for vandflyveren.
"Her lytter de ikke ret meget efter mig" siger Preben, for deltagerene er meget mere interessede i vandflyet og den flyvetur de skal på lige om lidt.
Vandlyet lander fra sin sidste tur fra København, og som regel passer det med at selskabet står lige ud for og ser det lande og sejle ind til kajen. Når så flyet er tømt for passagerer, og piloten har afsluttet turen, kommer han/hun ud og fortæller om flyet og det at flyve et vandfly. 

Flyvende vinsmagning

Jeg sætter mig som regel ud i det gode vejr, lige udenfor butikken, når jeg har dækket op til vinsmagningen. Og her kan jeg fra Rosensgade se flyet henover Katedralskolen, og lidt senere henover husene ved Pustervig Torv.

Lidt efter kommer Preben med den lækre Tapas som han har hentet. Tapas brød, tapenader og andre lækre specialiteter. 
Vi taler lige igennem, om det er den helt rigtige rækkefølge på vinene vi har bestemt i forvejen, for det kan være at vinenes dagsform gør, at det ville være bedre at bytte et par af dem om. Vi åbner altid rødvinene minimum 2 timer før smagningen, så vi er sikre på, at de når at åbne sig og være tilpas tempererede til smagningen. Nogen gange kræver en vin også at blive hældt om og luftet lidt ekstra. 

Når selskabet kommer ind af døren her i Grapeland, er humøret altid højt efter flyveturen. Stort set hver gang fortæller de, at de er overraskede over, hvor stort et område Skejby Sygehus fylder. Og ofte også om den specielle oplevelse det er, at sidde så tæt på piloterne, og det at lande på vand.

Vinsmagningerne efter en flyvetur er altid med et selskab der er sprudlende og glade, men også sultne. Derfor deler vi disse smagninger op i to, med spisning i midten af smagningen, når det passer ind i forhold til vinene.

Som altid, smager vi vinene først, med historier og viden - og masser af sprøgsmål.  

Bagefter er der mulighed for at smage alle vinene igen, hyggesnak og naturligvis flere spørgsmål:)

Og når gæsterne er gået  glade ud af døren - er det  tid for oprydning og klargøring af butikken til en ny dag.

 

Det er i samarbejde med NORDIC Seaplanes, at vi tilbyder denne helt unikke oplevelse, hvor vi kombinerer en sightseeingtur over Aarhus med vinsmagning hos os i Grapeland. Det er tænkt som en unik aften i firmaet, men der er også en oplagt mulighed for en vinklub eller vennegruppe.

I skal være min. 10 personer (og max. 14 personer)

PROGRAM:
19.00 Velkomst med mulighed for at se vandflyet lande. Vi byder på aftenens første glas ved vandflyet. En dejlig cava som kan nydes, mens dagens kaptajn fortæller om det at flyve et vandfly. Det er på mange måder meget anderledes og kræver mere af piloten end at flyve et almindeligt rutefly.

19.30 Afgang og sightseeing over Aarhus.

20.00 Velkommen tilbage 

20.30 Aftenens vinsmagning starter hos Grapeland, hvor I skal smage på 7 forskellige spanske vine med dertilhørende tapas.

Alt i alt et helt unikt arrangement for alle deltagende.


Der er plads til max. 14 personer
Min. 10 personer

Arrangementet bookes direkte hos Rikke på: rs@seaplanes.dk

PRIS:
Pr. person 1.097 kr.
Vi tilbyder denne eksklusive event fra juni til september.

Se mere på NORDIC Seaplanes hjemmeside 

Dette er en eksklusiv event tiltænkt virksomheder, som kræver lidt ekstra og går lidt længere for at opbygge tættere relationer til kunder eller kollegaer.
Men det kan bestemt også være en unik oplevelse for vennegruppen, vinklubben eller en speciel oplevelse eller gave til en af de åbne ture, hvor du kan købe fra én billet.

 

Grapeland er også en olivenoliebutik

Se her en video om hvordan du holder din olivenolie frisk og lækker længere.

Se mere om olivenolie her


Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den bedste olivenolie, hvordan olivenolie er lavet mv.

Det siger vores kunder

Tak for ENDNU en skøn smagning…….

vi elsker at komme nede hos jer.  God stemning og skønne vine……og ja….så jer :)

Kunne fornemme hele vejen rundt……at der var stor tilfredshed. Så tak for en god smagning.

Thomas

Fantastisk olivenolie

Den lækreste og friskeste olie, jeg har smagt - citrusagtig. Fantastisk til både kold og varm brug!

Lene

Jeg har anbefalet jeres butik til flere og glæder mig til mit næste besøg

Mange tak for den fine vejledning i butikken i går og, ikke mindst for materialet, som var en stor hjælp, da vi skulle præsentere vinene.

Alle gæster (og vi som værter) var meget begejstrede for vinene; ikke mindst Legado da Familia (flere gæsters favoritvin), Torralvo (virkelig lækker, topvin til prisen) og De Forbandede Kaniner (som flere troede var langt dyrere).

Michael

Når man først har fået smag for Grapelands olie, forstår man virkelig forskellen på olier.

Den er frisk og lækker, og kan nydes helt for sig selv med et stykke brød. Jeg bruger den til al madlavning.

Trine