Vi skal selv have cava juleaften
Igen - ku man fristes til at sige:)
Julevinen plejer at ”følge” maden i smagen; kraftig og med alkohol nok til at stå op mod fedmen, en vis sødme til at komplementere sødmen i rødkålen og de brunede kartofler.
Og det gør de tre rødvine under de røde nissehuer:)
Men under den lilla nissehue gemmer sig en cava - og det er den vi selv skal have igen denne juleaften - CAVA:)
For hvad med at vælge en vin der går helt modsat af den traditionelle julemad – giver maden modspil og tilfører ekstra finesser med syre og friskhed?
Vi foreslår en tør cava til julemaden – det lyder lidt skørt, men for os er det et genvalg for 7. år i træk - det er helt perfekt!
Cava er luksus for smagsløgene og gør et måltid festligt og løfter stemningen, og er det ikke lige det der kendetegner en go’ julemiddag?
Denne cava er en tør cava med meget blide bobler og så er det en Gran Reserva, hvilket vil sige den har ligget min. 30 mdr. I anden gæring (den der også giver boblerne) som giver den en mere toasted og fyldig smag.
Vi synes det er det perfekte match til vores julemad – tør du selv prøve?
Vi har en rødvin klar - som vi så nyder mellem hovedretten og risalamanden:)
Du kan smage denne cava i butikken i ugen op til juleaften.
Vi glæder os til og se, om vi kan lokke mange flere til at nyde en cava til julemaden i år - vi har i de sidste 6 år lokket flere og flere kunder til det, og de er alle kommet tilbage og sagt at det havde været helt perfekt.
Så tør du servere cava juleaften?
Du kan jo altid have en rødvin i baghånden:)