Vin du bliver glad af - få oplevelser til din helt egen vinhistorie

Vin du bliver glad af - få oplevelser til din helt egen vinhistorie

Vin du bliver glad af - få oplevelser til din helt egen vinhistorie

Et af vores ordsprog er: "Vin du bliver glad af" - og vi er ret vilde med, når I automatisk smiler, når I smager en af vores vine:)

Alle vores vine er fra Spanien, og her har vi selv haft mange gode vinoplevelser. En af disse var for mere end 25 år siden, hvor vi fik en rigtig god vin på en restaurant. Du ved, den klassiske ferieoplevelse, hvor vinen bare er fantastisk, meget på grund af atmosfæren. Og vi lærte at atmosfæren faktisk var det vigtigste ved vinen, da vi smagte den hjemme i Danmark på en regnvejrsdag.

Vi vil gerne give dig vejledning til skønne vinoplevelser, så vi nyder, når vi kan medvirke til at lære dig om vin. Ofte har vi unge som gamle i butikken, der er nysgerrige og stiller rigtig mange spørgsmål, hvilket vi synes er fantastisk!

Vi forsøger at have forskellige tilgange til vin for at gøre folk nysgerrige og turde stille alle mulige spørgsmål om vin.

Vi har en række postkort, som vi kalder "Helt almindelige vin-nyderes ord om ...". Hvor vi har bedt folk om at smage og sige, hvad de synes. Det giver andre almindelige vin-nydere en meget god følelse af vinen og mod til at sige ting om vin selv.

Vi har også en linje af "How to dress your wine", hvor jeg klæder vinen på med mad til forskellige lejligheder.

Men nok det mest mærkelige vi, er vel at vi har lavet et fodboldhold af vine, hvor vinene placeres på den positionerne på banen, der har de samme egenskaber som en spiller på denne plads . For eksempel en af ​​forsvarerne: takler alle, ikke til at komme udenom, stor styrke.

Dette vil vi udfolde mere op mod og under VM til sommer, med specielle smagsprøver og picknick WineToGo – som du kan tage med til når du skal se kampen et sted i byen.

Jo mere man ved om vin, jo mere ved man, at man ikke ved ret meget om denne fantastiske vinens verden.

Så kom ind og stil spørgsmål og deltag i vores gratis temasmagninger hvor du kan lære dine smagsløg bedre at kende og få vinoplevelser. Eller meld dig til en af vores smagninger eller events, hvor du får god tid til at smage, få viden og oplevelser i din helt egen vinhistorie.

 

Grapeland er også en olivenoliebutik

Se her en video om hvordan du holder din olivenolie frisk og lækker længere.

Se mere om olivenolie her


Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den bedste olivenolie, hvordan olivenolie er lavet mv.

Det siger vores kunder

Tak for ENDNU en skøn smagning…….

vi elsker at komme nede hos jer.  God stemning og skønne vine……og ja….så jer :)

Kunne fornemme hele vejen rundt……at der var stor tilfredshed. Så tak for en god smagning.

Thomas

Fantastisk olivenolie

Den lækreste og friskeste olie, jeg har smagt - citrusagtig. Fantastisk til både kold og varm brug!

Lene

Jeg har anbefalet jeres butik til flere og glæder mig til mit næste besøg

Mange tak for den fine vejledning i butikken i går og, ikke mindst for materialet, som var en stor hjælp, da vi skulle præsentere vinene.

Alle gæster (og vi som værter) var meget begejstrede for vinene; ikke mindst Legado da Familia (flere gæsters favoritvin), Torralvo (virkelig lækker, topvin til prisen) og De Forbandede Kaniner (som flere troede var langt dyrere).

Michael

Når man først har fået smag for Grapelands olie, forstår man virkelig forskellen på olier.

Den er frisk og lækker, og kan nydes helt for sig selv med et stykke brød. Jeg bruger den til al madlavning.

Trine