Coca - video opskrift

coca opskrift

Coca - video opskrift

Kender du Coca?

Spansk brød med fyld på

Se her hvordan vi laver den:)

 

 

Dej:
10 gr. Gær
2 dl. Vand
2-3 spsk. Olivenolie
1,5 tsk. salt
Mel: mest hvedemel, men slå dig løs med durum, ølandshvedemel etc.
Ælt godt og lad dejen hæve 3-4 timer

Ælt dejen godt igennem og rul ud i et stort stykke der dækker en bageplade. eller i mindre flade stykker. Det kan også være i små portions stykker.

efterhæves ca. 15 min.

Fyld:
5-600 g frisk spinat/bladbede
Et stort bundt bredbladet persille
Et stort fed hvidløg - revet
1 lille rødløg - i skiver
2-300 g tomater - i skiver, eller halve hvis det er små tomater
1-2 bagte peberfrugter
  (læg peberfrugterne i et ovnfast fad med lidt vand i bunden, hæld lidt olivenolie      over og bag dem i ovnen ved 150-170 grader til de falder sammen. Vend dem et    par gange. Det gør ikke noget at de bliver mørke.
  Køl af og fjern skind og kærner)
Ca. 6 spsk. olivenolie
Salt og evt. peber

Bladene hakkes i grove store stykker, hæld olivenolie, hvidløg og salt over og ælt det godt ind i bladene.
Fordel over dejen - fordel resten af fyldet, drys med lidt salt og b
ag dine Coca ved 200 grader i 25-30 minutter.

Du kan de hele opskriften i videoen herover:)

 

 

 

Grapeland er også en olivenoliebutik

Se her en video om hvordan du holder din olivenolie frisk og lækker længere.

Se mere om olivenolie her


Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den bedste olivenolie, hvordan olivenolie er lavet mv.

Det siger vores kunder

Tak for ENDNU en skøn smagning…….

vi elsker at komme nede hos jer.  God stemning og skønne vine……og ja….så jer :)

Kunne fornemme hele vejen rundt……at der var stor tilfredshed. Så tak for en god smagning.

Thomas

Fantastisk olivenolie

Den lækreste og friskeste olie, jeg har smagt - citrusagtig. Fantastisk til både kold og varm brug!

Lene

Jeg har anbefalet jeres butik til flere og glæder mig til mit næste besøg

Mange tak for den fine vejledning i butikken i går og, ikke mindst for materialet, som var en stor hjælp, da vi skulle præsentere vinene.

Alle gæster (og vi som værter) var meget begejstrede for vinene; ikke mindst Legado da Familia (flere gæsters favoritvin), Torralvo (virkelig lækker, topvin til prisen) og De Forbandede Kaniner (som flere troede var langt dyrere).

Michael

Når man først har fået smag for Grapelands olie, forstår man virkelig forskellen på olier.

Den er frisk og lækker, og kan nydes helt for sig selv med et stykke brød. Jeg bruger den til al madlavning.

Trine