Coca - video opskrift
Spansk brød med fyld på
Se her hvordan vi laver den:)
Dej:
10 gr. Gær
2 dl. Vand
2-3 spsk. Olivenolie
1,5 tsk. salt
Mel: mest hvedemel, men slå dig løs med durum, ølandshvedemel etc.
Ælt godt og lad dejen hæve 3-4 timer
Ælt dejen godt igennem og rul ud i et stort stykke der dækker en bageplade. eller i mindre flade stykker. Det kan også være i små portions stykker.
efterhæves ca. 15 min.
Fyld:
5-600 g frisk spinat/bladbede
Et stort bundt bredbladet persille
Et stort fed hvidløg - revet
1 lille rødløg - i skiver
2-300 g tomater - i skiver, eller halve hvis det er små tomater
1-2 bagte peberfrugter
(læg peberfrugterne i et ovnfast fad med lidt vand i bunden, hæld lidt olivenolie over og bag dem i ovnen ved 150-170 grader til de falder sammen. Vend dem et par gange. Det gør ikke noget at de bliver mørke.
Køl af og fjern skind og kærner)
Ca. 6 spsk. olivenolie
Salt og evt. peber
Bladene hakkes i grove store stykker, hæld olivenolie, hvidløg og salt over og ælt det godt ind i bladene.
Fordel over dejen - fordel resten af fyldet, drys med lidt salt og bag dine Coca ved 200 grader i 25-30 minutter.
Du kan de hele opskriften i videoen herover:)