How to dress Nit de Lluna
How to dress Nit de Lluna
Klæd Nit de Lluna godt på:)
Navnet Nit de Lluna betyder ”måneskinsnat”, Og som de to brødre, der laver denne vin, siger: “Perfect for a romantic dinner”
Her er nogle opskrifter til denne vin.
Hjertekartofler til en romantiske aften
Ingredienser:
Kartofler - store
Olivenolie
Salt
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader.
Klip et eller flere hjerter ud i papir.
Hvis man folder papiret, kan man klippe et homogent hjerte.
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver på den led hvor de får den største overflade.
Læg hjertet på skiverne en ad gangen og skær hjerter ud med en urtekniv.
Fordel hjerterne på en bageplade på et stykke bagepapir.
Pensel hjerterne med olivenolie og drys med salt.
Bag hjerterne i ovnen i ca. 15 min. til de er møre og begynder at blive gyldne.
Varme bocadillos med oksekød
Perfekte til en frokost, en fodboldkamp, film eller lignende
Ingredienser:
Pr. person:
1/2 Flutes eller andet brød
150 g. oksekød, wokstrimler eller lignende (det kan også være en rest kød fra en steg)
En lille håndfuld revet ost
Karameliserede løg:
2-3 løg
1 spsk smør
1 spsk olivenolie
2 tsk. sukker
Salt
1/4 dl. rødvin - vand kan også bruges
Chilidressing/sauce
Aioli - se en opskrift under mayonnaise
Salt
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader.
Karameliserede løg:
Skær løg i tynde skiver, steg på panden i en blanding af smør og olivenolie ved svag varme i 15-20 min. Løgene må ikke blive tørre og brankede.
Tilsæt sukker og rødvin og kog ind, stadig ved svag varme, til væsken er næsten forsvundet.
Steg imens oksekødet på gril, grillpande eller i olie på en almindelig pande.
Skær brødet i portionsstykker, skær, næsten, igennem på tværs.
Fyld flutesstykkerne med kødstrimler, karameliserede løg, chilidressing og revet ost. drys med salt og bag bocadillos'ene i ovnen til osten er smeltet og kødet er gennem varmt.
Server med aioli på toppen.
Find flere opskrifter på vores blog i hovedmenuen:)