How to dress Nit de Lluna

How to dress Nit de Lluna

How to dress Nit de Lluna

How to dress Nit de Lluna

Klæd Nit de Lluna godt på:)

Navnet Nit de Lluna betyder ”måneskinsnat”, Og som de to brødre, der laver denne vin, siger: “Perfect for a romantic dinner”

Her er nogle opskrifter til denne vin.

Hjertekartofler til en romantiske aften
Ingredienser:
Kartofler - store
Olivenolie
Salt

Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader.
Klip et eller flere hjerter ud i papir.
Hvis man folder papiret, kan man klippe et homogent hjerte. 

Skræl kartoflerne og skær dem i skiver på den led hvor de får den største overflade.
Læg hjertet på skiverne en ad gangen og skær hjerter ud med en urtekniv.
Fordel hjerterne på en bageplade på et stykke bagepapir.
Pensel hjerterne med olivenolie og drys med salt.
Bag hjerterne i ovnen i ca. 15 min. til de er møre og begynder at blive gyldne.

 

Varme bocadillos med oksekød
Perfekte til en frokost, en fodboldkamp, film eller lignende

Ingredienser:
Pr. person: 
1/2 Flutes eller andet brød
150 g. oksekød, wokstrimler eller lignende (det kan også være en rest kød fra en steg)
En lille håndfuld revet ost

Karameliserede løg:
2-3 løg
1 spsk smør
1 spsk olivenolie
2 tsk. sukker
Salt
1/4 dl. rødvin - vand kan også bruges

Chilidressing/sauce
Aioli - se en opskrift under mayonnaise
Salt

Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader.

Karameliserede løg:
Skær løg i tynde skiver, steg på panden i en blanding af smør og olivenolie ved svag varme i 15-20 min. Løgene må ikke blive tørre og brankede.
Tilsæt sukker og rødvin og kog ind, stadig ved svag varme, til væsken er næsten forsvundet.

Steg imens oksekødet på gril, grillpande eller i olie på en almindelig pande.

Skær brødet i portionsstykker, skær, næsten, igennem på tværs.
Fyld flutesstykkerne med kødstrimler, karameliserede løg, chilidressing og revet ost. drys med salt og bag bocadillos'ene i ovnen til osten er smeltet og kødet er gennem varmt.
Server med aioli på toppen.

 

Find flere opskrifter på vores blog i hovedmenuen:)

Grapeland er også en olivenoliebutik

Se her en video om hvordan du holder din olivenolie frisk og lækker længere.

Se mere om olivenolie her


Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den bedste olivenolie, hvordan olivenolie er lavet mv.

Det siger vores kunder

Tak for ENDNU en skøn smagning…….

vi elsker at komme nede hos jer.  God stemning og skønne vine……og ja….så jer :)

Kunne fornemme hele vejen rundt……at der var stor tilfredshed. Så tak for en god smagning.

Thomas

Fantastisk olivenolie

Den lækreste og friskeste olie, jeg har smagt - citrusagtig. Fantastisk til både kold og varm brug!

Lene

Jeg har anbefalet jeres butik til flere og glæder mig til mit næste besøg

Mange tak for den fine vejledning i butikken i går og, ikke mindst for materialet, som var en stor hjælp, da vi skulle præsentere vinene.

Alle gæster (og vi som værter) var meget begejstrede for vinene; ikke mindst Legado da Familia (flere gæsters favoritvin), Torralvo (virkelig lækker, topvin til prisen) og De Forbandede Kaniner (som flere troede var langt dyrere).

Michael

Når man først har fået smag for Grapelands olie, forstår man virkelig forskellen på olier.

Den er frisk og lækker, og kan nydes helt for sig selv med et stykke brød. Jeg bruger den til al madlavning.

Trine