Pan con tomate

Pan con tomate

Pan con tomate

Pan con tomate - må der på tapasbordet:)

Pan con tomate kan bruges til morgenmad, til tapas eller tilbehør til næsten ethvert måltid.

Ingredienser - rund op hvis I er mange
3 store skiver brød til hver - gerne daggammelt brød
2 store fed hvidløg
2-3 tomater - helst helt røde og modne

Rist brøddet (det behøver ikke at være varmt ved servering), skær et hvidløgsfed midt over og gnid det på brødet (da det er ristet, efterlades der nemt en smule hvidløg på brødet). Gør det samme med en halveret moden tomat, tryk gerne til, så der efterlades meget tomatkød på brødet.
Hæld rigeligt med god mild Ekstra Jomfru Olivenolie over (fx Arbequina eller Grapeland Olivenolie) og drys med salt.

Server:)

Grapeland er også en olivenoliebutik

Se her en video om hvordan du holder din olivenolie frisk og lækker længere.

Se mere om olivenolie her


Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den bedste olivenolie, hvordan olivenolie er lavet mv.

Det siger vores kunder

Tak for ENDNU en skøn smagning…….

vi elsker at komme nede hos jer.  God stemning og skønne vine……og ja….så jer :)

Kunne fornemme hele vejen rundt……at der var stor tilfredshed. Så tak for en god smagning.

Thomas

Fantastisk olivenolie

Den lækreste og friskeste olie, jeg har smagt - citrusagtig. Fantastisk til både kold og varm brug!

Lene

Jeg har anbefalet jeres butik til flere og glæder mig til mit næste besøg

Mange tak for den fine vejledning i butikken i går og, ikke mindst for materialet, som var en stor hjælp, da vi skulle præsentere vinene.

Alle gæster (og vi som værter) var meget begejstrede for vinene; ikke mindst Legado da Familia (flere gæsters favoritvin), Torralvo (virkelig lækker, topvin til prisen) og De Forbandede Kaniner (som flere troede var langt dyrere).

Michael

Når man først har fået smag for Grapelands olie, forstår man virkelig forskellen på olier.

Den er frisk og lækker, og kan nydes helt for sig selv med et stykke brød. Jeg bruger den til al madlavning.

Trine