Spansk dessert med rester af frugt og rødvin

vindessert dessert med vin

Spansk dessert med rester af frugt og rødvin

Frugt der er blevet lidt for bløde og kedelige til at spise, de kan få nyt liv i en rest rødvin:)

Opskriften har jeg fra Parató, et af Grapelands vinhuse, en dessert af vin og frugt rester, som de ofte selv laver.

Ingredienser

  • Frugt: ferskner, abrikos, æbler, pære, melon - hvad du har
  • 1 hel stang kanel
  • ca 1 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. sukker eller honning
  • Rødvinsrester - 2-4 dl.

Instruktioner

  1. Skær frugten i tern, put et stykke hel kanel, lidt citronsaft og ca. 2 spsk. sukker eller honning i og hæld rødvin over til det dækker.
  2. Stil i køleskabet natten over, eller et par timer på køkkenbordet.
  3. Hvis det er med æbler eller pære, skal det lige have et opkog i vinen, enten først, eller lige inden man spiser det.
  4. Skønt over vaniljeis, med råcreme, pannacotta eller en klassisk spansk Leche Frita.

 

 

 

 

Grapeland er også en olivenoliebutik

Se her en video om hvordan du holder din olivenolie frisk og lækker længere.

Se mere om olivenolie her


Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den bedste olivenolie, hvordan olivenolie er lavet mv.

Det siger vores kunder

Tak for ENDNU en skøn smagning…….

vi elsker at komme nede hos jer.  God stemning og skønne vine……og ja….så jer :)

Kunne fornemme hele vejen rundt……at der var stor tilfredshed. Så tak for en god smagning.

Thomas

Fantastisk olivenolie

Den lækreste og friskeste olie, jeg har smagt - citrusagtig. Fantastisk til både kold og varm brug!

Lene

Jeg har anbefalet jeres butik til flere og glæder mig til mit næste besøg

Mange tak for den fine vejledning i butikken i går og, ikke mindst for materialet, som var en stor hjælp, da vi skulle præsentere vinene.

Alle gæster (og vi som værter) var meget begejstrede for vinene; ikke mindst Legado da Familia (flere gæsters favoritvin), Torralvo (virkelig lækker, topvin til prisen) og De Forbandede Kaniner (som flere troede var langt dyrere).

Michael

Når man først har fået smag for Grapelands olie, forstår man virkelig forskellen på olier.

Den er frisk og lækker, og kan nydes helt for sig selv med et stykke brød. Jeg bruger den til al madlavning.

Trine