Spansk dessert med rester af frugt og rødvin
Frugt der er blevet lidt for bløde og kedelige til at spise, de kan få nyt liv i en rest rødvin:)
Opskriften har jeg fra Parató, et af Grapelands vinhuse, en dessert af vin og frugt rester, som de ofte selv laver.
Ingredienser
- Frugt: ferskner, abrikos, æbler, pære, melon - hvad du har
- 1 hel stang kanel
- ca 1 spsk. citronsaft
- 2 spsk. sukker eller honning
- Rødvinsrester - 2-4 dl.
Instruktioner
- Skær frugten i tern, put et stykke hel kanel, lidt citronsaft og ca. 2 spsk. sukker eller honning i og hæld rødvin over til det dækker.
- Stil i køleskabet natten over, eller et par timer på køkkenbordet.
- Hvis det er med æbler eller pære, skal det lige have et opkog i vinen, enten først, eller lige inden man spiser det.
- Skønt over vaniljeis, med råcreme, pannacotta eller en klassisk spansk Leche Frita.