Torta di Santiago -nem nem konfektkage

Torta di Santiago opskrift

Torta di Santiago -nem nem konfektkage

Torta de Santiago

Denne klassiske kage fra Nordspanien, er den nemmeste konfektkage jeg kender – bland – bag – spis:)

Vin til sødt og desserter skal som tommelfingerregel være sødere end desserten.
Til denne kage ville vi nyde en dessertvin på druen Muscat, en Malága vin – (ikke de sødeste af slagsen), eller en cava semi sec.

Ingredienser:
250  g mandelmel – (blend gerne mandler med skind) blend mandlerne i flere portioner.
250 g sukker
3-4 æg – an på størrelsen, nok til at det hænger samme men er meget tykt flydende
Revet skal af 1 citron, øko
1/2 tsk st. kanel

Opskrift:
Bland godt og bag i en smurt form (22 cm i dm) ved 180 grader  i 25-35 min. (an på din ovn)

Pynt:
Lad tærten køle lidt, tag den ud af formen og læg den på et fad
Læg Cruz de Santiago midt på kagen (et papirudklip er fint)
Drys flormelis over kagen og fjern forsigtigt Cruz de Santiago.

Cruz de Santiago til kager
Jeg er den heldige ejer af dette jern/form af cruz de Santiago

Kagen holder sig frisk i flere dage, hvis du pakker den godt ind i noget tætsluttende.

 

Torta di Santiago

Grapeland er også en olivenoliebutik

Se her en video om hvordan du holder din olivenolie frisk og lækker længere.

Se mere om olivenolie her


Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den bedste olivenolie, hvordan olivenolie er lavet mv.

Det siger vores kunder

Tak for ENDNU en skøn smagning…….

vi elsker at komme nede hos jer.  God stemning og skønne vine……og ja….så jer :)

Kunne fornemme hele vejen rundt……at der var stor tilfredshed. Så tak for en god smagning.

Thomas

Fantastisk olivenolie

Den lækreste og friskeste olie, jeg har smagt - citrusagtig. Fantastisk til både kold og varm brug!

Lene

Jeg har anbefalet jeres butik til flere og glæder mig til mit næste besøg

Mange tak for den fine vejledning i butikken i går og, ikke mindst for materialet, som var en stor hjælp, da vi skulle præsentere vinene.

Alle gæster (og vi som værter) var meget begejstrede for vinene; ikke mindst Legado da Familia (flere gæsters favoritvin), Torralvo (virkelig lækker, topvin til prisen) og De Forbandede Kaniner (som flere troede var langt dyrere).

Michael

Når man først har fået smag for Grapelands olie, forstår man virkelig forskellen på olier.

Den er frisk og lækker, og kan nydes helt for sig selv med et stykke brød. Jeg bruger den til al madlavning.

Trine