News – tagged "Brug vinrester" – Grapeland.dk
  • Empanadas - meget nem og elastisk dej

    0 comments / Publiceret d. af Charite Nielsen

    Empanadas

    Denne dej er også god til tærter, både dem med og uden dej på toppen.

    Det geniale trick er, at putte hvidvin i dejen i stedet for vand.
    Jeg opdagede det helt tilfældigt, da jeg ville undgå at hælde hvidvinsrester ud (Stop spild af vin:))

    Dej - nok til 22-26 stk. an på størrelsen (disse er 10 cm i dm.)
    500 g mel
    1 æg
    1/2 dl olivenolie - Ekstra...

    Læs mere...

  • Vino Caliente - et lækkert alternativ til Gløgg

    0 comments / Publiceret d. af Charite Nielsen

    Vino Caliente

    Den spanske udgave af varm vin om vinteren:)
    Vi synes den er bedst når den ikke er for sød.

    Hvis du er i Málaga by henover vinteren, så gå på baren Breakfast at Tiffanys foroven af den strøggade der går ud fra den store plads ved ruinerne af borgen. Det er en lille virkelig hyggelig bar, hvor ejeren selv serverer. I sofaen udenfor kan man i vinterhalvåret være...

    Læs mere...

  • Kold melon gazpacho med roséis

    0 comments / Publiceret d. af Charite Nielsen

    Frisk og smagfuld suppe med crunchy topping fra en rest rosé vin

    Har du en lille mikroskopisk rest rosévin - så kan du lave den skønneste knas til en kold suppe

     

    Ingredienser

    1 melon: Galia, cantaloupe eller lignende
    1/4 løg
    1 lille fed hvidløg
    2 skiver daggammelt brød: i tern og opløst i vand, lige nok til at dække. Stil til side...

    Læs mere...

  • Spansk dessert med rester af frugt og rødvin

    4 comments / Publiceret d. af Charite Nielsen

     

    Frugt der er blevet lidt for bløde og kedelige til at spise, de kan få nyt liv i en rest rødvin:)
    Opskriften har jeg fra Parató, et af Grapelands vinhuse, en dessert af vin og frugt rester, som de ofte selv laver.

    Ingredienser

    • Frugt: ferskner, abrikos, æbler, pære, melon - hvad du har
    • 1 hel stang kanel
    • ca 1 spsk. citronsaft
    • 2 spsk. sukker eller honning
    • Rødvinsrester...

    Læs mere...

  • Tinto de Verano - læskende sommerdrik med vinrester

    0 comments / Publiceret d. af Charite Nielsen

    eg ved det – de fleste siger, at de ikke får vinrester, når vinen er fra Grapeland, men her er alligevel en opskrift:)


    Tinto de verano i Logroño - en by der virkelig også er værd at besøge for sine tapassteder:)
    Og så kan I jo bo på Finca de los Arandinos fantastiske hotel, som ligger 10 min. kørsel herfra, midt i vinmarkerne.

     

    Tinto de verano er...

    Læs mere...

Processing...

Din vare er tilføjet

added to wishlist success.

Sale

Unavailable

Sold Out